Druk op ESC om af te sluiten

Didam op Stelten – 2 juni 2024

Didam op Stelten is er dit jaar ook weer en dit jaar alweer de 47e editie. Met bijna 20.000 bezoekers wordt Didam op Stelten elk jaar groter, leuker en vooral gezelliger. Naast alle gevarieerde en vooral leuke activiteiten is de sfeer tijdens dit evenement uniek. Er is een grote sfeermarkt met 150 kramen met een brede schaal aan producten. Kom en ontdek het belevenis park daar waar horeca, muziek, sport & spel maar ook jong en oud samen komen en genieten van de kwaliteit en diversiteit.

Je zintuigen worden geprikkeld: proef, luister, hoor, voel en beleef Didam op Stelten.

Ook dit jaar komt de Diemse Toren Classic terug naar Didam op Stelten!
Op zondag 2 juni vertrekt de toertocht vanaf Service Station Tatelaar voor een route door het landschap van Montferland, de Achterhoek en/of de Veluwe. De route eindigt rond 14.00 uur op het parcours van Didam op Stelten in de Raadhuisstraat.
Vanaf 14.00 uur kunt u de oldtimers, youngtimers, cabrio’s en andere bijzondere auto’s bewonderen in de Raadhuisstraat.

Op het Vink Activiteitenplein vindt dit jaar tijdens Didam op Stelten weer een Kindermiddag plaats. Deelname aan alle attracties en activiteiten is op dit plein gratis!

Gaan jullie ook in de draaimolen, zweefmolen, op de springkussens en/of de klimtoren beklimmen?

Ook zijn er nieuwe activiteiten namelijk een curlingbaan en in een terreinwagen rijden met op afstand bestuurbare auto’s. Neem het op tegen je vader, moeder, broertjes/zusjes of je vrienden!

Dit jaar komt Mengelmoes terug naar Didam op Stelten! Je vindt het koor op het plein bij de Nettorama. Hier vind je ook diverse eetgelegenheden zoals braadworsten, poffertjes en vis.

Geniet live van DJ Henri van Vossen bij Gasterij de Harmonie van 13.00 tot 19.00 uur!

Cafe Uniek is weer te vinden in het centrumpark met dit jaar: HEKKING EN CO zij spelen de bladeren van de bomen van 15.00 tot 17.00 uur!

Laat je verrassen door het gastvrije, gezellige en vriendelijke Didam.

Je kunt zondag 2 juni vanaf 12:00 uur genieten bij de horeca, van de kramen en de live muziek.

Contactgegevens:
Website: www.didamopstelten.nl
Mail: info@didamopstelten.nl
Facebook