Druk op ESC om af te sluiten

K.W.J. Fancy Fair Party, Stokkum – 5 en 6 oktober 2024

De datum die je niet mag missen komt eraan: Zaterdag 5 oktober is het tijd voor Fancy Fair: The Party 2024! Een avond vol muziek, gezelligheid en natuurlijk geweldige optredens. Zorg dat je erbij bent!

Wat kun je verwachten?

De avond zal muzikaal worden ingevuld door niemand minder dan **DJ Riva Soull**, die ons trakteert op de beste hits om de dansvloer mee op te vullen. Maar dat is nog niet alles! Het fantastische duo **Helemaol Los!** zorgt voor een spetterend live-optreden. Energie, knallende beats en een volle zaal die helemaal uit z’n dak gaat – dat is waar je op kunt rekenen.

Start met Happy Hour

Om 19:30 wordt er afgetrapt met het populaire Happy Hour. Dit is het perfecte moment om op tijd aanwezig te zijn, want tegelijkertijd begint ook het legendarische Rad van Zat weer te draaien. Dat betekent prijzen, gezelligheid en héél veel plezier. Wees dus stipt op tijd om geen moment van de avond te missen!

Blokkeer je agenda!

Zet 5 en 6 oktober groot in je agenda en zorg dat je jezelf op aanwezig zet in het evenement. Het feest vindt plaats op Pastoor van Sonsbeeckstraat 26 en de toegang is helemaal gratis. Nodig al je vrienden uit, trek je beste outfit aan, en kom genieten van de ultieme feestavond.

Dit wordt een avond om nooit te vergeten, dus zorg dat je erbij bent. Tot dan!

Praktische informatie:

Pastoor van Sonsbeeckstraat 26, Stokkum

5 & 6 oktober 2024

Toegang = GRATIS