Druk op ESC om af te sluiten

Smaak vol Smaak – Wildseizoen 2024

Bij SmaakvolSmaak luiden ze dit culinaire hoogtepunt in met een ode aan de rijke, robuuste smaken van wildgerechten en jij kunt dit van dichtbij meemaken tijdens een exclusieve thema-avond in het Kooklokaal.

Een culinaire avond met Chef Robert: Ambacht en jeugdsentiment

Op 15 oktober opent SmaakvolSmaak het wildseizoen met een unieke ervaring die je niet wilt missen. Chef Robert neemt je mee terug naar de smaken uit zijn jeugd, waarbij hij traditionele technieken en seizoensgebonden ingrediënten samenbrengt op jouw bord. Of je nu een doorgewinterde wildliefhebber bent of nieuwsgierig naar deze verfijnde keuken, dit is je kans om het ambacht van wildbereiding van dichtbij te ervaren.

Het diner vindt plaats in het Kooklokaal, een sfeervolle ruimte die je het gevoel geeft van thuiskomen, gecombineerd met de service van een restaurant. De chef bereidt de gerechten live in de open keuken, zodat je kunt zien hoe elk gerecht met zorg en aandacht wordt gemaakt. Een intieme avond waarbij de passie voor koken centraal staat.

Exclusieve thema-avonden: Een culinaire reis in drie delen

Naast het wildseizoen heeft SmaakvolSmaak dit najaar nog meer culinaire verrassingen voor je in petto. Ze presenteren namelijk een serie van drie bijzondere thema-avonden, elk met een uniek vijf-gangen verrassingsmenu. Deze avonden bieden niet alleen een culinaire ontdekkingsreis, maar ook een unieke gelegenheid om in een gezellige, ongedwongen setting te genieten van heerlijke gerechten.

Hier zijn de data van de thema-avonden:

– 22 oktober: Laat je onderdompelen in de rijke smaken van het wildseizoen. Voor €59,50 per persoon kun je genieten van een volledig verrassingsmenu met zorgvuldig bereide wildgerechten.

– 19 november: Ontdek de zee van smaken met een uitgebreide visproeverij. Ook voor €59,50 per persoon proef je de mooiste creaties uit de zee.

– 14 december: Vier de feestdagen op een culinaire manier met een exclusief kerstmenu. Voor €74,50 per persoon kun je jezelf laten verwennen met feestelijke gerechten die perfect passen bij de sfeer van de decembermaand.

De prijzen van de avonden zijn exclusief drank.

Een avond voor iedereen: Romantisch of gezellig met een groep

Of je nu met z’n tweeën een romantisch diner wilt beleven, met een groep vrienden of familie de tafel wilt delen, bij het Kooklokaal ben je van harte welkom. De lange tafels zorgen voor een gezellige en open sfeer. Elke avond start om 18:30 uur, dus kom op tijd en laat je onderdompelen in een avond vol smaak en gezelligheid.

Reserveer je plaats en geniet van een onvergetelijke ervaring

Met slechts een paar tafels die nog vrij zijn, is het belangrijk om snel je plek te reserveren. Stuur een mail naar info@smaakvolsmaak.nl of neem contact op met Mariska via 06-33564646 om je aan te melden. Wacht niet te lang, want de thema-avonden beloven een onvergetelijke culinaire ervaring te worden.

Adres

Tengbergenweg 3

6941 SH, Didam

Telefoon 06 33 56 46 46

E-mail info@smaakvolsmaak.nl

Website Smaak vol Smaak