Druk op ESC om af te sluiten

Partycentrum De Dèèl – Twee Wildavonden 2024

Dit jaar biedt Partycentrum De Dèèl opnieuw een unieke kans om te genieten van een avond vol verfijnde wildgerechten tijdens hun welbekende Wildavonden. Dit gastronomische evenement, dat inmiddels een traditie is geworden, wordt georganiseerd op zondag 1 december en maandag 2 december. Beide avonden beloven een smaakvolle ervaring te worden, waarbij een heerlijke viergangenproeverij van wild centraal staat.

Ontvangst en Voorproefje van het Wildmenu

Bij binnenkomst wordt u hartelijk verwelkomd met een welkomstdrankje, waarna u plaats kunt nemen voor het culinaire avontuur. De avond begint met een heerlijk voorgerecht dat aan tafel wordt geserveerd. Dit vormt de perfecte introductie tot wat u verder kunt verwachten van de keukenbrigade van Partycentrum De Dèèl.

De avond vervolgt met een smakelijke wildsoep. Uiteindelijk is er een buffet met warme wildgerechten. Het buffet wordt gepresenteerd door het keukenteam, zodat u kunt genieten van een rijke keuze aan prachtig bereide wildgerechten die de rijke smaken van het seizoen perfect tot hun recht laten komen.

Om de avond in stijl af te ronden, wordt er een indrukwekkend Grand Dessert gepresenteerd. Dit is een zoete afsluiter die op creatieve wijze is samengesteld, waardoor de smaakbeleving compleet is.

Datum

– Zondag 1 december: Inloop vanaf 16.00 uur.
– Maandag 2 december: Inloop vanaf 17.30 uur.

De kosten voor deze culinaire avond bedragen €59,50 per persoon, inclusief het welkomstdrankje. Houd er rekening mee dat u voor deze avonden alleen op reservering kunt deelnemen, dus wees er snel bij om uw plekje te bemachtigen.

Reserveer uw Plaats

Heeft u zin in een avond vol wildspecialiteiten en gezelligheid? Reserveer dan snel door te mailen naar info@partycentrumdedeel.nl of bel naar 0316 – 531213.

Laat u verrassen door de smaakvolle creaties van Partycentrum De Dèèl en geniet van een avond die volledig in het teken staat van wild!

Didamseweg 13
7037 DH Beek (Montferland)
T: 0316-531213