Druk op ESC om af te sluiten

Kasteel Café Heeren Dubbel – Kerstdiner/Kerstbrunch 2024

De feestdagen komen eraan en wat is een betere manier om Kerst te vieren dan in een prachtig kasteel met heerlijk eten en een knusse sfeer? Kasteel Café Heeren Dubbel in ’s-Heerenberg biedt dit jaar een onvergetelijke kerstervaring met zowel een luxe brunch als een uitgebreid 5-gangen diner op eerste en tweede kerstdag. Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, Heeren Dubbel zorgt ervoor dat je de kerstperiode in stijl beleeft.

Een Bedrijfsuitje of Diner in Besloten Gezelschap

Bij Kasteel Café Heeren Dubbel kun je niet alleen voor een kerstdiner of -brunch terecht. Voor bedrijfsuitjes, kerstborrels of andere besloten gelegenheden zijn er verschillende sfeervolle ruimtes beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de Opkamer, een intieme ruimte met een ovale tafel, perfect voor gezelschappen van 10 tot 14 personen. Of de gezellige Bakkerijbar, compleet met een knisperende open haard, waar je met kleinere groepen kunt genieten van een warme en feestelijke sfeer.

Meer mogelijk dan je denkt, dat is het motto van Heeren Dubbel. Of je nu een ruimte zoekt voor een intiem diner of juist voor een groter gezelschap, het team staat klaar om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden.

Eerste en Tweede Kerstdag: Luxe Brunch en Culinair Diner

Of je nu een vroege vogel bent of liever ’s avonds dineert, Kasteel Café Heeren Dubbel heeft voor iedereen wat wils. Beide dagen kun je kiezen voor een uitgebreide kerstbrunch of een verfijnd kerstdiner.

Luxe Kerstbrunch

Om 10:30 uur begint de brunch, waarbij je wordt verwelkomd met verse koffie, thee en diverse vruchtensappen. Heb je meer zin in een lekker glas wijn of een biertje? Geen probleem, dat kan ook! Terwijl je geniet van je drankje, bereidt het keukenteam een luxe brunchbuffet voor je klaar. Live worden er warme gerechten gemaakt die je vers bij de koks kunt ophalen. Een echte culinaire ervaring om samen met je dierbaren van te genieten.

De brunch kost € 39,95 per persoon, inclusief koffie, thee en vruchtensappen. Andere dranken zijn exclusief. Reserveren is verplicht, dus zorg dat je op tijd boekt om verzekerd te zijn van een plekje!

Culinair 5-Gangen Kerstdiner

’s Avonds, om 18:00 uur, staat er een culinair hoogtepunt op het programma: een 5-gangen diner dat met veel zorg door de koks van Heeren Dubbel wordt bereid. Bijpassende wijnen worden met liefde voor je geselecteerd, maar uiteraard kun je ook een ander drankje naar keuze bestellen. Hoewel het menu binnenkort bekend wordt gemaakt, kun je nu al reserveren. Vergeet niet om eventuele dieetwensen of allergieën door te geven bij je reservering, zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Het 5-gangen diner kost € 57,50 per persoon, exclusief dranken. Net als de brunch is ook dit diner alleen te boeken op reservering, dus wacht niet te lang!

Exclusieve Tafels en Ruimtes

Wil je iets extra speciaals? Kasteel Café Heeren Dubbel beschikt over enkele exclusieve tafels die slechts één keer per brunch of diner gereserveerd kunnen worden. Dus wees er snel bij als je een van deze unieke plekken wilt bemachtigen!

  • Opkamer: Deze intieme ruimte met een grote ovale tafel biedt plaats aan 10 tot 14 personen en is volledig exclusief voor jouw gezelschap. Perfect voor een besloten diner in een sfeervolle omgeving.
  • Bakkerijbar: De Bakkerijbar biedt een gezellige, warme ambiance met een open haard. Hier kun je kiezen uit een ronde tafel voor 5 tot 7 personen of hoog tafelen voor 4 tot 6 personen. Deze ruimtes zijn wat minder geschikt voor gasten die slecht ter been zijn, maar bieden wel een unieke, knusse ervaring.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveren is verplicht en kan via telefoon (0314-675090) of e-mail (info@heerendubbel.nl). Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Locatie: Kasteel Café Heeren Dubbel, Hof van Bergh 8, ’s-Heerenberg

Telefoon: 0314-675090

E-mail: info@heerendubbel.nl