Druk op ESC om af te sluiten

Kerstmarkt Zeddam – 7 december 2024

Ben je op zoek naar een sfeervol uitje om helemaal in de kerststemming te komen? Dan is de Kerstmarkt in Zeddam op zaterdag 7 december dé plek om te zijn! Iedereen is van harte welkom om te genieten van de unieke Zeddamse kerst-gezelligheid in het gezellige Dorpshuis Zeddam.

Wat kun je verwachten?

Van 11.00 tot 17.00 uur kun je heerlijk rondstruinen langs meer dan 25 kraampjes vol kerstdecoratie, cadeaus, kleding, wijnen en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar het perfecte kerstcadeau of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, hier is voor ieder wat wils.

Shoppen is natuurlijk een groot onderdeel van de ervaring, maar er is ook volop gelegenheid om lekker te eten en te drinken. Denk aan de typische winterse lekkernijen zoals warme chocolademelk en de altijd populaire Glühwein. Warm je handen aan een dampende mok en laat je meevoeren door de betoverende kerstsfeer.

Overdekt en warm

Maak je geen zorgen over de kou! De Kerstmarkt in Zeddam vindt plaats overdekt en verwarmd in het Dorpshuis. Zo kun je comfortabel rondkijken en genieten, ongeacht het winterweer buiten.

Voor iedereen toegankelijk

Het Dorpshuis Zeddam is bovendien toegankelijk voor mindervaliden, zodat iedereen de kerstmarkt kan bezoeken en genieten van al het moois dat deze dag te bieden heeft.

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 7 december 2024
  • Tijd: 11.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Dorpshuis Zeddam
  • Parkeren: Gratis parkeren naast de Coop

Of je nu komt voor het kerstshoppen, het proeven van heerlijke winterse drankjes of gewoon om te genieten van de feestelijke sfeer, de Kerstmarkt Zeddam biedt een perfecte combinatie van gezelligheid en kerstmagie. Kom langs met vrienden en familie en beleef een onvergetelijke dag!

Mis het niet en zet zaterdag 7 december in je agenda!